Blog

Foto Nieuws

Mijn Corvex is gelanceerd!

Door de redactie | Categorie: Blog

Nu de eerste accounts zijn geactiveerd kunnen we met trots zeggen dat Mijn Corvex officieel is gelanceerd! Mijn Corvex is ons klantenportaal. Wij zetten dit portaal in om u zoveel mogelijk inzicht te geven in uw ICT-situatie.

U vindt er bijvoorbeeld een kostenoverzicht. Welke abonnementen neemt u eigenlijk bij ons af? Welke incidenten zijn er bij ons gemeld? Zijn er momenteel storin..

Verder Lezen
Foto Nieuws

Van de Haren-Tynaarlose uitdaging naar de volgende!

Door de redactie | Categorie: Blog

De Haren-Tynaarlose Uitdaging brengt het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samen. Ook wij droegen hier een steentje aan bij. Onze steun ging naar de welzijnsorganisaties Trias en Torion. Wij mochten deze stichtingen helpen met hun ICT-uitdagingen.

Na het succesvol afronden van deze uitdagingen zijn wij klaar voor de volgende! Wij zoeken daarom een non-profit organisatie di..

Verder Lezen
Foto Nieuws

Ook wij zijn present op de Haren-Tynaarlose Uitdaging

Door de redactie | Categorie: Blog

Wij zijn enthousiast over de Beursvloer van de Haren-Tynaarlose Uitdaging op donderdag 2 november 2017, bij Royal Flora Holland Eelde, Er worden vragen van maatschappelijke organisaties en netwerken verbonden aan het aanbod van bedrijven en ondernemers uit de regio: helpende handen, spullen, kennis, uitleen etc. Zo dragen we bij aan het versterken van de lokale samenleving.

Vanuit ons t..

Verder Lezen