Nooit meer van het kastje naar de muur door ons brede aanbod goed verzorgde ICT-diensten.
Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

ICT systeembeheer

Waarborging van de continuïteit en veiligheid van al uw ICT-systemen


Professionele verzorging van al uw computersystemen met continuïteit en veiligheid als belangrijke speerpunten. 24/7 afstandsbewaking en preventief onderhoud voorkomen storingen zodat u altijd kunt blijven werken.

Meer informatie

Webdevelopment

Een zoekmachine geoptimaliseerde website met een professionele uitstraling


Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Een website zorgt ervoor dat u veel potentiele klanten kunt bereiken. Het is dan ook belangrijk dat uw website een professionele uitstraling heeft die bij uw organisatie past. Wij zorgen ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO).

Meer informatie

ICT Trainingen

Persoonlijke ICT-trainingen op maat


Wij bieden onder andere trainingen aan op het gebied van Windows, officesoftware en het veilig omgaan met gevoelige data. Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk dat iedereen, die met ICT in aanraking komt, goed weet hoe hij of zij er mee om moet gaan.

Meer informatie

Ontdek de voordelen van VoIP telefonie


Alles in 1: onze VoIP-telefoniepakketten zijn altijd inclusief onbeperkt bellen, online beheer, doorverbinden, doorschakelen, nachtstand, voicemail en verkorte kiesnummers. Dit alles bieden wij voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie