Claim vandaag
nog uw gratis
ICT-adviesgesprek.

Last van ICT-problemen of wilt u weten wat er te verbeteren valt? Claim dan nu uw gratis adviesgesprek. Wij brengen kosteloos een bezoek aan uw bedrijf en rapporten de bevindingen. Zo krijgt u inzicht in de kansen en uitdagingen van uw ICT-situatie.

Gratis ICT adviesgesprek aanvragen

U kunt ook bellen naar: 050- 2100 262

Waarom Corvex ICT Groningen?

Voorkom storingen.

Wij verdiepen ons in uw bedrijf en brengen de belangrijkste ICT-processen in kaart. Zo kunnen wij uw bedrijfsprocessen beter ondersteunen en bewaken. Hierdoor voorkomen wij storingen en kunt u ongehinderd doorwerken.

U hoeft maar één keer uw verhaal te doen.

Bij Corvex ICT Groningen verloopt het contact via uw eigen persoonlijke ICT-adviseur, zodat u gelijk spreekt met de persoon die weet hoe uw systemen in elkaar zitten. Zo heeft u meteen antwoord op al uw vragen en hoeft u uw verhaal maar één keer te vertellen.

Betere inzage in uw eigen ICT-situatie.

Wij spreken in functionaliteiten en niet in technisch vakjargon. Hierdoor krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden van uw ICT-systemen en kunt u betere beslissingen maken over uw ICT-omgeving. Zo houdt u de regie in handen.

U heeft al uw ICT onder één dak.

Voor alles wat met ICT te maken heeft kunt u bij ons terecht zoals: Werkplekbeheer, systeem- en netwerkbeheer, websites, mail, VoIP-telefonie, internetverbindingen en trainingen. U wordt hierdoor nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd.

Wij werken onder andere voor

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Overzicht van onze diensten

ICT-beheer Groningen

Professionele verzorging van al uw computersystemen met continuïteit en veiligheid als belangrijke speerpunten.


continuïteit

De continuïteit van uw bedrijfsprocessen is sterk afhankelijk van uw ICT-infrastructuur. Onze oplossingen zorgen voor een stabiele werkomgeving.


Veiligheid

Uw data is kostbaar en datalekken kunnen grote gevolgen met zich meebrengen. Wij helpen u om de beveiliging van uw systemen op niveau te brengen, met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Verder lezen

ICT systeembeheer in Groningen

Trainingen

Wij bieden trainingen aan op het gebied van Windows, officesoftware en het veilig omgaan met gevoelige data. Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het belangrijk dat iedereen die met ICT in aanraking komt goed weet wat hij of zij moet doen.

Verder lezen

Zakelijke telefonie en Trainingen

Telefonie

U kunt via onze webportal alle instellingen zelf bewerken zoals, doorschakelingen, wachtrijen beheren, tijdschema’s aanmaken. U kunt tegelijkertijd bereikbaar zijn op verschillende apparaten zoals vaste telefoon, mobiel of zelfs computer. De telefonie oplossing biedt volledige vrijheid!

Verder lezen
Webdesign in Groningen

Websites en webapplicaties op maat gemaakt.

De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat de website er professioneel uit ziet en optimaal functioneert. Wij helpen u dit te realiseren en maken de websites passend in de huisstijl van uw bedrijf. Ook zorgen wij dat uw website optimaal te vinden is door zoekmachines (SEO).


  • Beheer zelf teksten en foto's
  • Voor PC, tablet en telefoon
  • Uw website op maat gemaakt
  • Persoonlijk advies
  • Zoekmachine optimalisatie
Verder lezen

Onze klanten vinden