Onze missie is om het MKB volledig te ontzorgen bij het gebruik van ICT.


Hoe doen wij dat?

Wij geloven in de kracht van persoonlijke hulp. Daarom richten wij ons op organisaties tot maximaal 100 werkplekken. Korte lijnen zijn hierbij essentieel. Wij bieden u een persoonlijke Corvex ICT 'er als centraal aanspreekpunt voor al uw ICT-kwesties.

Voor iedereen betaalbaar

Wij denken proactief met u mee als klant. Als uw ICT-systemen zouden wegvallen, wat zouden dan de consequenties zijn? Waar voelt u dan de meeste pijn? Op basis van dit soort vragen passen wij onze dienstverlening aan. Zo kunnen wij u een betrouwbare en betaalbare ICT-omgeving aanbieden die aansluit op uw behoeften.

Nieuwsgierig? Vraag hier een gratis adviesgesprek aan bij u op locatie. We kijken vervolgens samen hoe uw ICT-situatie ervoor staat. Uiteraard geheel vrijblijvend, het kost u alleen een kop koffie.

Logo Corvex ICT-dienstverlening

Onze klanten vinden

ICT voor MKBSpeciaal voor het MKB

Corvex is gespecialiseerd in het leveren van ICT-diensten aan organisaties in het MKB. Dit ziet u overal terug in onze dienstverlening.


Uw ICT voor een vaste prijs per maand

Onverwachte ICT-kosten zijn een grote ergernis. Daarom leveren wij onze dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Uw eigen ICT-adviseur

Direct contact met uw eigen persoonlijke ICT-adviseur, omdat u gelijk wilt spreken met iemand die weet hoe uw systemen in elkaar zitten. Zo heeft u altijd meteen antwoord op al uw vragen.

Complete ontzorging

Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor al uw ICT-kwesties, van telefoon tot server. Nooit meer van het kastje naar de muur!

Een greep uit ons klantenbestand