Corvex, wie zijn wij?

Corvex is dé ICT-dienstverlener voor midden- en kleinbedrijven (MKB) in het noorden van Nederland. Complete ontzorging is onze missie. Wij halen alle ICT-zorgen weg zodat u zich kan richten op hetgeen wat echt belangrijk is: uw core business. Dit doen wij door te dienen als centraal aanspreekpunt voor al uw digitale kwesties.


Persoonlijk betrokken

Wij willen graag weten welke bedrijfsprocessen voor u het meest belangrijk zijn. Met deze kennis zorgen wij ervoor dat uw ICT optimaal aansluit bij uw eisen en wensen. Daarom beschikken alle klanten van Corvex over een persoonlijke ICT-adviseur.


Onze klanten vinden

Ontmoet het team

Jeroen Belt

ICT-Specialist

Matteo van der Does

Operational Manager

Een greep uit ons klantenbestandSpeciaal voor het MKB

Corvex is gespecialiseerd in het leveren van ICT-diensten aan organisaties in het MKB. Dit ziet u overal terug in onze dienstverlening.


Uw ICT voor een vaste prijs per maand

Onverwachte ICT-kosten zijn een grote ergernis. Daarom leveren wij onze dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Uw eigen ICT-adviseur

Direct contact met uw eigen persoonlijke ICT-adviseur, omdat u gelijk wilt spreken met iemand die weet hoe uw systemen in elkaar zitten. Zo heeft u altijd meteen antwoord op al uw vragen.

Complete ontzorging

Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor al uw ICT-kwesties, van telefoon tot server. Nooit meer van het kastje naar de muur!