ICT Trainingen of cursussen volgen

Naast het leveren en beheren van uw ICT-omgeving bieden wij ook trainingen aan. Wij maken u wegwijs in het gebruiken van diverse programma's en computersystemen. Zo werkt u sneller, efficiënter en veiliger.


"Het vermogen van een organisatie om te leren en dat leren snel in te zetten, is het ultieme concurrentievoordeel. (Jack Welch)"

ICT Training Outlook

Inhoud | e-mail, contacten, agenda, taken, notities

Onze training Outlook zorgt dat u beter verbonden blijft en productiever kunt werken met uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden.

Aanvragen
ICT Training Windows 10

Inhoud | basiskennis, personaliseren, sneltoetsen, handige functies

Leer omgaan met het nieuwste besturingssysteem van Microsoft. Na het volgen van deze cursus werkt u sneller en slimmer met Windows 10.

Aanvragen
Training veilig werken met ICT

Inhoud | wachtwoorden, e-mail, spam, webpagina's, vertrouwelijkheid

Veilig digitaal werken wordt steeds ingewikkelder. Deze cursus leert u veilig om te gaan met wachtwoorden, e-mailbijlagen, spam, webpagina’s en vertrouwelijke bestanden.

Aanvragen
ICT Training Word

Inhoud | basiskennis, opmaak, tabellen, afdruk samenvoegen

Het proces van blanco pagina naar fraai opgemaakt document verloopt gemakkelijker dan ooit dankzij onze training. U leert innovatieve manieren om naar informatie te zoeken en uw vaardigheden te verbeteren.

Aanvragen
ICT Training Excel

Inhoud | basiskennis, opmaak, formules, grafieken

Leer om uw cijfers en gegevens te rangschikken in spreadsheets. Wanneer u alles in context kunt zien, kunt u beter doordachte beslissingen nemen.

Aanvragen
ICT Training Powerpoint

Inhoud | basiskennis, opmaak, animaties, presentatiehulp

Leer om presentaties van hoge kwaliteit te maken. Verbaas uw publiek met gedetailleerde slides, animaties, video's en afbeeldingen.

Aanvragen