Corvex als uw webontwikkelaar

Een website zorgt ervoor dat u veel potentiele klanten kunt bereiken

Een professionele website is een krachtig hulpmiddel voor ieder bedrijf. Het is belangrijk dat uw website een professionele uitstraling heeft, die bij uw organisatie past. Op basis van uw wensen ontwerpen wij een gestructureerde website die een goede indruk achterlaat op de bezoeker.

Naast het bouwen van de website kunnen wij uw website ook beheren en hosten. Hierdoor heeft u één centraal aanspreekpunt voor uw website. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Wij werken volgens het 6-stappen model dat ervoor zorgt dat er een website wordt ontwikkeld die voldoet aan uw verwachtingen. De 6 stappen bestaan uit: uw wensen in kaart brengen, uitzoeken van het design, aanpassen van de lay-out, plaatsen van de inhoud, google optimalisatie en het jaarlijkse onderhoud van de website. Lees meer over de 6 stappen.

De websites die wij ontwikkelen zijn op maat gemaakt en geschikt voor de telefoon, tablet en computer.


  • Uw Website voor computer, telefoon en tablet
  • U kunt zelf simpel en snel uw eigen website aanpassen
  • UW website komt hoog in de zoekresultaten van google
  • Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent!

Het 6 stappen model

Corvex betrek u volledig bij het ontwikkelen van uw website. Zo zorgen wij ervoor dat u tevreden bent over uw website.

Uw wensen in kaart brengen (stap 1)


Het ontwikkelen van een goede website begint bij het uitzoeken wat u daadwerkelijk wilt bereiken met uw website. Een website kan meerdere functies hebben, zoals: informeren, amuseren, inschrijven voor een actie, et cetera. Samen zetten we alles op een rij, zodat de ontwikkelde website voldoet aan uw eisen en wensen.

Naar stap 2

Uitzoeken van het ontwerp (stap 2)


Nadat de wensen bekend zijn, helpen wij u met het uitkiezen van een ontwerp die daar het beste bij past. Wij beschikken over duizenden ontwerpen waar onze klanten tussen kunnen kiezen. Hierdoor is er altijd een ontwerp die bij uw wensen past.

Naar stap 3

Ontwikkelen van de lay-out (stap 3)


Na het uitzoeken van het ontwerp gaan we het ontwerp aanpassen naar de wensen van de klant. Denk aan het aanpassen van kleuren, iconen en menu's. Als deze aanpassingen zijn doorgevoerd, ontstaat er een basislay-out voor uw website. Vervolgens realiseren wij de gewenste functies in de website, zoals: een offerte aanvraagformulier, "Bel mij" invoerveld of andere gewenste functies.

Naar stap 4

Plaatsen van de inhoud (stap 4)


Nadat we het ontwerp vertaald hebben naar uw persoonlijke lay-out, kunnen we de inhoud gaan plaatsen op uw website, zoals foto's en teksten. Deze foto's en teksten worden door u aangeleverd, maar kunnen in overleg ook worden geschreven door onze tekstschrijfster. Als de inhoud is geplaatst controleren we gezamelijk of de website voldoet aan uw wensen.

Naar stap 5

Google optimalisatie (stap 5)


Nadat de website voor het oog af is gaan wij onder de motorkap aan het werk. Dit doen wij om de website beter vindbaar te maken voor zoekmachines zoals Google en Bing. Potentiele klanten kunnen u dan gemakkelijker vinden.

Naar stap 6

Onderhouden website (stap 6)


Jaarlijks kijken wij of uw website up-to-date en beveiligd is tegen de nieuwste aanvallen van kwaadwillende hackers. Tevens controleren wij opnieuw of uw website goed te vinden is in de verschillende zoekmachines en waarnodig verbeteren wij uw vindbaarheid.

Terug naar stap 1

Een greep uit onze gemaakte websites

Corvex ontwikkeld websites voor allerlei toepassingen. Denk hierbij aan zakelijk gebruik voor MKB’ers, websites voor bloggers, fotografen en andere creatievelingen.