Webdesign Groningen - uw website laten maken

Een zoekmachine vriendelijke website die past bij uw organisatie.

Een professionele website is een krachtig hulpmiddel voor ieder bedrijf. Het is belangrijk dat uw website een professionele uitstraling heeft, die bij uw organisatie past. Op basis van uw wensen ontwerpen wij een gestructureerde website die een goede indruk achterlaat op de bezoeker.

Naast het bouwen van de website kunnen wij uw website ook beheren en hosten. Hierdoor heeft u één centraal aanspreekpunt voor uw website. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

Wij werken volgens het 6-stappen model dat ervoor zorgt dat er een website wordt ontwikkeld die voldoet aan uw verwachtingen. De 6 stappen bestaan uit: uw wensen in kaart brengen, uitzoeken van het design, aanpassen van de lay-out, plaatsen van de inhoud, google optimalisatie en het jaarlijkse onderhoud van de website. Lees meer over de 6 stappen.

De websites die wij ontwikkelen zijn op maat gemaakt en geschikt voor de telefoon, tablet en computer.


  • Eén website voor elk apparaat
  • Snel en eenvoudig zelf uw website aanpassen
  • Uw website komt hoog in de zoekresultaten van google (SEO)
  • Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent!

Webdesign Groningen

Het 6-stappenmodel

Wij betrekken u gedurende het hele traject bij het ontwikkelingsproces. Zo zorgen wij dat uw website helemaal aansluit bij uw wensen.

Uw wensen in kaart brengen (stap 1)


Het ontwikkelen van een goede website begint bij het in kaart brengen wat u daadwerkelijk wilt bereiken. Een website kan meerdere beoogde doelen hebben, zoals: informeren, amuseren, inschrijven voor een actie, et cetera. Samen zetten we alles op een rij, zodat de ontwikkelde website voldoet aan uw eisen en wensen.

Naar stap 2

Uitzoeken van het basisontwerp (stap 2)


Nadat de wensen bekend zijn, helpen wij u met het uitkiezen van een basisontwerp. We beschikken over duizenden basisontwerpen. Hierdoor is er altijd een te vinden die bij uw wensen past.

Naar stap 3

Vormgeven van de website (stap 3)


Na het uitzoeken van het basisontwerp gaan we aan de slag met de vormgeving. Denk aan het aanpassen van kleuren, iconen en menu's. Hierdoor ontstaat de unieke vormgeving van uw website. Vervolgens realiseren wij de gewenste functies, zoals: een offerte aanvraagformulier, "Bel mij" invoerveld of andere gewenste functies.

Naar stap 4

Plaatsen van de inhoud (stap 4)


Nadat we het basisontwerp een unieke vormgeving hebben gegeven gaan we de inhoud plaatsen. Denk aan foto's en teksten. Deze foto's en teksten worden door u aangeleverd, maar kunnen in overleg ook worden geschreven door onze tekstschrijfster. Als de inhoud is geplaatst controleren we gezamenlijk of de website voldoet aan uw wensen.

Naar stap 5

Google optimalisatie (SEO) (stap 5)


Nadat de website voor het oog af is gaan wij onder de motorkap aan het werk. Dit doen wij om de website beter vindbaar te maken voor zoekmachines zoals Google en Bing. Potentiele klanten kunnen u dan gemakkelijker vinden.

Naar stap 6

Onderhouden website (stap 6)


We controleren proactief of uw website up-to-date is en beveiligd tegen de nieuwste aanvallen van kwaadwillenden. Tevens controleren we continu of uw website goed te vinden is in alle zoekmachines en waar nodig verbeteren wij de vindbaarheid.

Terug naar stap 1

Webdesign portfolio

Hieronder vindt u een kleine greep uit de door ons gemaakte websites. U kan uw website laten maken voor allerlei doeleinden.