Corvex ICT: persoonlijk, professioneel en proactief

Microsoft 365 -partner in Groningen

Een stabiele en goed georganiseerde ICT-infrastructuur staat aan de basis van elk succesvol bedrijf. Microsoft 365 biedt flexibiliteit en mobiliteit die moderne bedrijven nodig hebben. Met de cloudoplossingen van Microsoft 365 kun je de communicatie, samenwerking en synergie verbeteren, bedrijfsprocessen stroomlijnen en productiviteit verhogen. Naast softwareprogramma’s zoals het alom bekende Word, Excel, Outlook, PowerPoint en Teams, biedt Microsoft 365 met OneDrive en SharePoint ruimte voor opslag en delen van data en met Microsoft Intune kan een op maat gemaakt beveiligingsbeleid worden ingesteld om hacks en dataverlies door cybercriminaliteit te voorkomen.

Bij Corvex gebruiken we Microsoft 365 voor het opzetten van de ICT-infrastructuur van al onze klanten. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het configureren en beheren van deze softwaretoepassingen. Corvex is officieel Microsoft 365-partner. Wil jij de ICT-infrastructuur van jouw bedrijf ook door Corvex laten inrichten en/of beheren?

Neem contact met ons op
Mircosoft 365 Groningen

Benieuwd naar wie wij zijn?

Persoonlijk en betrokken? Dat zeggen we wel, maar is dat ook echt zo? Bel ons of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek zelf hoe het is om met ons samen te werken!

Veilig - up-to-date - in de cloud

Waarom je kiest voor Microsoft 365:

In de cloud met Microsoft 365

Corvex biedt met Microsoft 365 voor zowel zzp’ers als mkb’ers maatwerkoplossingen, waarmee wij de ICT-infrastructuur van jouw bedrijf op een veilige wijze in de cloud beschikbaar maken. Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, jouw digitale werkplek is overal beschikbaar. Zo kun je altijd (samen)werken waar en wanneer het jou past.

Veilig werken met Microsoft 365

Door de toenemende mate van cybercriminaliteit is cybersecurity steeds belangrijker geworden. Microsoft 365 biedt uitgebreide beveiligingsfunctionaliteiten waarmee wij werkplekken, ICT-systemen en -netwerken kunnen beveiligen tegen interne en externe bedreigingen. Corvex is gespecialiseerd in het configureren van deze functies en kan daarom binnen jouw organisatie een beveiligingsbeleid uitrollen die past bij het noodzakelijke beveiligingsniveau en jouw wensen.

Altijd up-to-date met Microsoft 365

Microsoft 365 wordt door Microsoft in een rap tempo doorontwikkeld. Dagelijks worden er nieuwe opties en beveiligingsupdates uitgerold. Bij Corvex houden we deze wijzigingen nauwlettend in de gaten. Komen er nieuwe functies beschikbaar die interessant kunnen zijn voor jouw bedrijf, dan nemen we contact met je op. Andere noodzakelijke (beveiligings)updates implementeren wij zonder dat je het merkt.

Werkplekbeheer met Microsoft 365

Nog een voordeel van Microsoft 365 is dat wij op afstand werkplekken kunnen beheren, zoals updates implementeren en een beveiligingsbeleid afdwingen. Ook is Microsoft 365 schaalbaar: groeit jouw bedrijf, dan kun je moeiteloos opschalen zonder dat dit problemen oplevert voor de ICT-infrastructuur. En met onze eenvoudige en overzichtelijke abonnementsstructuur zie je gemakkelijk welke prijs je per maand betaalt per werkplek en per account.

De basis met Microsoft 365

Kortom, Microsoft 365 biedt een alles-in-één oplossing voor bedrijven die hun productiviteit, samenwerking en beveiliging willen verbeteren. Wil jij ook een up-to-date, veilige en schaalbare ICT-infrastructuur voor jouw bedrijf? Lees meer over systeembeheer en netwerkbeheer door Corvex of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op
Onze dienstverlening in Groningen

Onze diensten in Groningen