JOUW ICT GOED GEREGELD IN GRONINGEN, FRIESLAND EN DRENTHE

ICT systeembeheer

Wil je voor jouw bedrijf graag alle zaken rondom ICT uitbesteden? Corvex ICT verzorgt het ICT-beheer voor bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. Van zzp’ers tot bedrijven met 100 werkplekken, wij ontzorgen jou graag op een persoonlijke en betrokken manier.

Microsoft 365

Corvex is Microsoft 365-partner en ondersteunt bedrijven met het inregelen van de Microsoft-programma's, waar onder andere Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive en SharePoint vallen. Ook zijn wij Adobe-reseller en wij kunnen bedrijfseigen licenties en software voor je regelen. Zo weet je zeker dat alles veilig en goed geregeld is en heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Waarom professioneel systeembeheer

Goed werkende ICT-systemen en -netwerken vormen de basis voor soepele processen binnen jouw organisatie. Systeembeheer is een breed begrip. Het omvat onder andere het onderhouden en beheren van hardware zoals desktops laptops en servers, het installeren, configureren en updaten van software, het onderhouden en verbeteren van netwerken, het zorgen voor een goede beveiliging van je ICT-omgeving en het bieden van hulp bij storingen en problemen. Met systeembeheer van Corvex waarborg je een snelle, up-to-date en veilige ICT-werkomgeving.

ICT-systeembeheer

Jouw ICT graag goed geregeld hebben?

Corvex neemt alle zaken rondom ICT jou graag uit handen. Of je nu zzp'er of mkb'er bent, wij regelen het voor je.

ICT-systeembeheer
PERSOONLIJK - PROFESSIONEEL - PROACTIEF

Onze werkwijze

Persoonlijke en betrokken dienstverlening staan bij ons op de eerste plek. Je krijgt bij ons je persoonlijke ICT-adviseur die volledig op de hoogte is van de ICT binnen jouw organisatie. Daarnaast werken wij op basis van proactief beheer. Wij houden jouw ICT-systemen en -netwerken op afstand continue in de gaten. Wanneer er een probleem of storing is, lossen wij deze zo snel mogelijk op. Vaak al voordat het probleem je zelf is opgevallen. Zo houden wij de uptime maximaal.

Onze helpdesk heeft geen keuzemenu’s: je krijgt direct een ICT-specialist aan de lijn. Uiteraard hebben we een 24/7-storingslijn voor als er buiten kantooruren problemen zijn die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. En is er een probleem die wij niet op afstand kunnen verhelpen? Dan komen we bij je op locatie langs om jouw ICT-probleem op te lossen.

ICT-problemen kunnen veel tijd en geld kosten. Investeren in een goede ICT-infrastructuur is het geld eigenlijk altijd waard. Professioneel systeembeheer door Corvex is mogelijk voor een vaste prijs per maand of op basis van nacalculatie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek.

Neem contact op
Onze ICT-services

Systeembeheer bij Corvex ICT

Systeembeheer is een breed begrip. Eenvoudig gezegd zijn wij de ICT-afdeling voor zzp’ers en mkb’ers die geen interne ICT-afdeling hebben. Wil jij ook professioneel ondersteund worden op ICT-gebied? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden:


ICT-helpdesk

Voor al je vragen over ICT. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Lees meer

Netwerkbeheer

Een veilig en snel netwerk voor jouw werkplek(ken).

Lees meer

Klantenportaal

Eén overzichtelijk portaal met alle ICT-informatie.

Lees meer

Afstandsbewaking

Wij monitoren jouw ICT op afstand.

Lees meer

Beveiliging

Een veilige en betrouwbare werkomgeving.

Lees meer

Back-up

Betrouwbare en voordelige back-up-oplossingen.

Lees meer

Hardware

Leverancier van muismat tot aan computerserver.

Lees meer

Sofware

Geregistreerd partner van de juiste software-oplossingen.

Lees meer