JOUW ICT GOED GEREGELD

ICT-systeembeheer

Wil jij jouw systeembeheer uitbesteden? Corvex ICT uit Groningen ontzorgt jou of jouw bedrijf graag in het systeembeheer op een persoonlijke en betrokken manier.

Microsoft 365

Corvex is Microsoft 365 partner en ondersteunt bedrijven met het inregelen van de Microsoft Office pakketten, waar onder andere Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Teams en OneDrive vallen.

Samenwerken met Corvex

Het voordeel van samenwerken met Corvex ICT? Bij ons geen doorschakelmenu’s: je krijgt direct een specialist aan de lijn. Onze helpdesk is tijdens kantoortijden altijd bereikbaar en we hebben zelfs een 24/7 storingslijn. Is er iets aan de hand? Dan komen we langs om jouw ICT probleem op te lossen. Zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en heb je de zekerheid dat alles goed geregeld is.

ICT-systeembeheer
Onze services

Systeembeheer bij Corvex ICT

Systeembeheer is een breed begrip, waaronder verschillende onderdelen vallen. Eenvoudig gezegd zijn wij de externe ICT-afdeling voor het MKB. Omdat veel midden- en kleinbedrijven zelf geen ICT beheerder in huis hebben, zijn wij er voor jou. Wij vertellen graag meer over onze mogelijkheden:


 

ICT Helpdesk

Voor al je vragen over ICT. Wij staan 24/7 voor je klaar.

Lees meer

 

Netwerkbeheer

Een veilig en snel netwerk voor jouw werkplek(ken).

Lees meer

 

Klantenportaal

In één overzichtelijk portaal alle ICT informatie.

Lees meer

 

Afstandsbewaking

We bewaken werkplekken op afstand.

Lees meer

 

Beveiliging

Een betrouwbare en veilige werkomgeving.

Lees meer

 

Back-up

Betrouwbare en voordelige back-up oplossingen.

Lees meer

 

Hardware

Leverancier van muismat tot aan computerserver.

Lees meer

 

Sofware

Geregistreerd partner van de juiste software-oplossingen.

Lees meer
Corvex beheert jouw systemen van A tot Z

Voor het MKB

Wij voeren voornamelijk systeembeheer uit voor MKB bedrijven. Dit varieert van zzp’ers tot grotere bedrijven.

Wil jij dat jouw zakelijke computersystemen goed werken, je de juiste programma’s op jouw computer hebt staan en gebruik maken van veilige opslagmogelijkheden? Corvex beheert jouw systemen van A tot Z, zonder dat je daar zelf nog naar om hoeft te kijken.

Doordat wij werken met partners zoals Microsoft en Adobe weet je zeker dat alles veilig en goed geregeld is. Ook is het mogelijk om bij ons licenties, hardware en software te regelen voor jouw werkplek(ken).

Systeembeheer voor het MKB
Systeembeheer werkwijze
PROACTIEF, PERSOONLIJK EN BETROKKEN

De werkwijze

Persoonlijkheid en betrokkenheid staan bij ons op de eerste plek. Wij werken op basis van proactief beheer. Wij houden de systemen van onze klanten goed in de gaten en wanneer er een probleem is, lossen wij deze zo snel mogelijk op. Soms zelfs voordat het probleem je zelf is opgevallen. Voorkomen is beter dan genezen.

Je krijgt direct contact met onze helpdesk en wij kunnen al je vragen zonder extra kosten beantwoorden.

ICT problemen kunnen veel tijd en geld kosten. Investeren in jouw ICT is het eigenlijk altijd waard. Immers, zonder computer en juiste software kom je in de digitale wereld niet ver.

Beheer is mogelijk voor een vaste prijs per maand of op basis van nacalculatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem eens contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of consult.