ICT-BEHEER
DE SOFTWARE
Passende en betaalbare software

 Software

Juiste software is belangrijk voor een optimaal bedrijfsproces. Corvex is softwareleverancier en levert aan bedrijven graag passende en betaalbare software. Wij hebben partnerschappen met grote softwarebedrijven waardoor wij voordelig kunnen inkopen.

Softwareleverancier

Deze partnerschappen hebben wij met onder andere Microsoft en Adobe. Door deze partnerschappen kun je rechtstreeks bij ons softwarelicenties aanschaffen voor een goede prijs. Daarnaast hebben wij korte lijnen met onze partners. Dit zorgt ervoor dat bij problemen wij direct contact kunnen opnemen en het probleem snel kunnen verhelpen.

Neem jij jouw software ergens anders af of staat jouw software niet tussen onze partnerschappen? Ook dan kunnen we je ondersteunen met verschillende software. Wij hebben een brede kennis van honderden softwarepakketten. Er zijn weinig issues die wij niet op kunnen lossen. Door onze korte lijntjes, kunnen wij je snel de juiste oplossing bieden.

Software advies nodig?

Advies nodig over het kiezen van de juiste software? We weten veel van het selecteren en instellen van de correcte software en vinden voor jouw wens of probleem altijd een geschikte oplossing. Neem contact met ons op voor advies over de juiste programma’s, waarmee jij jouw bedrijfsresultaat behaalt.

Software en hardware werken samen

Dat goede software van belang is voor je bedrijf staat vast. Je kunt nog zulke goede softwareprogramma’s hebben, wanneer dit niet op de juiste hardware staat zal dit nooit optimaal werken. Wij leveren dus niet alleen software, maar ook hardware. Denk hierbij aan alles wat op en onder het bureau staat. Van computers tot muismatten en servers, maar ook allerlei andere randapparatuur. Door alles bij één partij af te nemen, werken alle systemen optimaal samen. Bovendien kunnen wij door onze partnerschappen met bedrijven zoals Microsoft een voordelige prijs bieden.

Neem contact met ons op