ICT-BEHEER
SOFTWARE
De softwareleverancier van Groningen, Drenthe en Friesland

 Software

Juiste software is de basis voor optimale bedrijfsprocessen. Corvex is softwareleverancier en levert passende en betaalbare software aan bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland. Wij hebben partnerschappen met grote softwarebedrijven waardoor wij software voordelig kunnen inkopen en aanbieden.

Softwareadvies nodig?

Heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste software voor jouw bedrijfsvoering? Wij hebben ruime kennis over de verschillende (bedrijfsspecifieke) softwarepakketten en kunnen je helpen bij het vergelijken en kiezen van software die jouw bedrijfsdoelen optimaal ondersteunt. Wij vinden voor elke specifieke behoefte altijd een passende oplossing.

Corvex is jouw softwareleverancier

Naast het geven van advies zijn wij ook leverancier van vele softwarepakketten van verschillende softwareproducenten. Met onder andere Microsoft en Adobe hebben wij partnerschappen afgesloten, waardoor wij softwarelicenties kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben wij korte lijnen met deze partners. Hierdoor kunnen we bij problemen snel met de softwarepartner schakelen om de issues vlot te verhelpen.

Neem jij jouw software ergens anders af of maak je gebruik van andere software dan van Microsoft of Adobe? Ook dan kunnen we je ondersteunen. Wij hebben een brede kennis van bekende en bedrijfsspecifieke softwarepakketten en kunnen alle soorten licenties voor je regelen en implementeren.

Wij implementeren en configureren

Naast aanbieden van softwarelicenties zorgt Corvex ook voor de implementatie van de software, zodat deze probleemloos integreert in jouw bestaande ICT-infrastructuur. Wij verbinden de verschillende softwareoplossingen en creëren een ICT-infrastructuur die jouw bedrijfsvoering versterkt. En onze dienstverlening stopt niet na de oplevering van de software. Wij blijven ondersteuning en onderhoud bieden zodat jouw systemen altijd up-to-date en optimaal functionerend blijven.

Werken in de cloud

Is jouw bedrijf toe aan meer flexibiliteit en schaalbaarheid? Kies dan voor onze cloudoplossingen. Wij helpen je om jouw bedrijfsprocessen naar de cloud te migreren. Dit zorgt voor een betere toegankelijkheid en beveiliging van je applicaties en bedrijfsdata en een aanzienlijke kostenbesparing.

Software en hardware werken samen

Naast goede software is ook de juiste hardware van belang voor de snelheid en functionaliteit van je software. Wij leveren daarom ook hardware. Van laptops tot muizen, van servers tot routers en van printers tot beeldschermen. Lees meer over wat wij jou kunnen leveren op onze pagina 'hardware'.

Wil jij ook samen met ons de juiste software vinden voor jouw bedrijf die past bij je wensen en die jouw bedrijfsdoelen ondersteunt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek en ontdek hoe wij jouw digitale innovatie kunnen versnellen.

Neem contact met ons op