Ontzorgen op een persoonlijke en betrokken manier

Over ons

Wij ontzorgen het MKB met onze ICT-oplossingen op een persoonlijke en betrokken manier.

Hoe doen wij dat?

Persoonlijke en betrouwbare ICT hulp voor het MKB staat bij ons op nummer één. Je krijgt één vast contactpersoon, die op de hoogte is van al jouw ICT. Korte lijntjes, 24 uur per dag beschikbaar en we werken pro-actief.

Voor iedereen betaalbaar

Onze prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Wij bieden voordelige en scherp geprijsde oplossingen. Betaalbaar voor zzp’er en grotere bedrijven. Zo werk je in een passende ICT-omgeving die aansluit op jouw behoeften.

Til jouw bedrijf naar een hoger ICT-niveau

Wil je weten hoe wij jou of jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag een gratis adviesgesprek aan bij jou op locatie. We kijken dan samen naar de huidige ICT-situatie en kijken waar mogelijke kansen liggen. Met een goede ICT is bedrijfscontinuïteit gegarandeerd.

Geschiedenis

Corvex is opgericht in 2014 door Jeroen en Matteo. Waar we eerst naast onze studies klanten hielpen met kleine ICT problemen, zijn we inmiddels gegroeid naar een volwaardig ICT-bedrijf. We voeren sinds die tijd oplossingen uit voor kleine en grote bedrijven, de klant staat hierbij altijd centraal en wordt op een persoonlijke manier geholpen.

We ondersteunen onze klanten met systeembeheer, webdesign en zakelijke telefonie. We zijn een totaalaanbieder en helpen klanten bij elk ICT probleem. Of het nu gaat om het instellen van een office-pakket of om grotere issues, zoals het verbeteren van het netwerkbeheer.

Wil je meer weten over ons, heb je zin een kopje koffie en wil je ondersteuning?

Neem dan contact met ons op.

  • Persoonlijk

    Jouw persoonlijke ICT-specialist direct aan de lijn.

  • Betrokken

    We denken met je mee om jouw ICT-probleem op te lossen.

  • Bereikbaar

    Altijd bereikbaar, voor een snelle en kwalitatieve oplossing.

Kom in contact

Benieuwd naar de ICT-oplossingen voor jouw bedrijf? We komen graag in contact. Vul hier je contactgegevens, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op.