PERSOONLIJK - PROFESSIONEEL - PROACTIEF

Over Corvex

Corvex is de ICT-dienstverlener in Groningen die zzp'ers en mkb’ers ontzorgt met ICT-oplossingen op een persoonlijke en professionele manier. Met systeembeheer, netwerkbeheer, zakelijke telefonie, webhosting of een gloednieuwe website, tillen wij de ICT van jouw bedrijf naar een hoger niveau, op een manier die past bij jou en jouw organisatie. En door jouw ICT proactief te beheren, lossen wij niet alleen problemen op, maar wij voorkomen ook dat ze zich voordoen. Daarmee minimaliseren we de downtime en maximaliseren wij de productiviteit van jouw bedrijf. Zo kan jij je concentreren op wat écht belangrijk is: jouw bedrijf laten groeien.

Hoe wij dat doen?

Persoonlijke en betrouwbare ondersteuning bieden is onze kernwaarde nummer 1. Je krijgt één vast contactpersoon die op de hoogte is van alle ICT binnen jouw bedrijf en daarom snel en vakkundig kan helpen bij vragen en problemen. De lijntjes zijn kort, we zijn 24 uur per dag beschikbaar en we denken graag met je mee.

Of het nu gaat om het resetten van een wachtwoord, het installeren van nieuwe software, of om grotere ICT-vragen, zoals je systeembeheer en netwerkbeheer verbeteren of een nieuwe website bouwen. Wij nemen jou graag alle ICT-zaken uit handen en hebben voor elke ICT-vraag een oplossing.

Tilt jouw ICT naar een hoger niveau

Bij Corvex zorgen wij ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied en deze vernieuwingen integreren in onze diensten. Wil je weten hoe wij ook de ICT van jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag een gratis adviesgesprek aan. We komen bij jou op locatie en inventariseren waar voor jouw bedrijf mogelijkheden en kansen liggen. Want een goede ICT-infrastructuur is de basis van alle goedlopende bedrijfsprocessen.

Voor iedereen betaalbaar

De prijs-kwaliteitsverhouding bij Corvex is zeer scherp. Wij zoeken altijd naar de balans tussen de beste ICT-oplossingen en kostenbeheersing. Wij bieden maatwerk en passen de ICT-omgeving aan op jouw wensen, behoeften en budget. Dus of je nu zzp'er of mkb'er bent, wij hebben voor iedere onderneming passende en betaalbare ICT-oplossingen.

Onze geschiedenis

Corvex is opgericht in 2015 door ICT-studenten Jeroen en Matteo. Waar we eerst naast onze studies klanten hielpen met kleine ICT-problemen, zijn we inmiddels gegroeid tot een volwaardig ICT-bedrijf met meerdere medewerkers. In 2017 betrokken we ons eerste kantoor aan de Europaweg in Groningen. In 2021 zijn we verhuisd naar een groter kantoor aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen-Zuid. En met meer ruimte zijn wij ook klaar om te groeien en nog meer bedrijven in Groningen, Drenthe en Friesland te ondersteunen met hun ICT.

Wil jij ook je ICT-zaken professioneel geregeld hebben op een persoonlijke manier?

Neem contact met ons op

  • Persoonlijk

    Direct jouw persoonlijke ICT-specialist aan de lijn.

  • Professioneel

    Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

  • Proactief

    Wij voorkomen dat problemen zich voordoen.

Benieuwd naar hoe wij werken?

Persoonlijk en betrokken? Dat zeggen we wel, maar is dat ook echt zo? Bel ons of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek zelf hoe het is om met ons samen te werken!

Even kennismaken

Ons team

Jeroen Belt

Jeroen Belt

Eigenaar

Jeroen moet je hebben als het gaat over systeembeheer van je werkplek. Jeroen weet alles van het technische gedeelte van jouw ICT. Daarnaast is hij samen met Matteo eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Corvex.

Rick Dijk

Rick Dijk

Sales, service & support

Rick is onze topper op de support. Hij is vaak jouw eerste aanspreekpunt en helpt je waar hij kan. Hij is eindverantwoordelijk voor de helpdesk en verleent onze service elke dag weer met een glimlach van oor tot oor.

Matteo van der Does

Matteo van der Does

Eigenaar

Met Matteo bespreek je alles over telefonie, systemen en websites. Neemt een groot deel van de managementtaken op zich en ondersteunt als vliegende keep in de techniek, administratie, inkoop en support.

Ezra Bolt

Ezra Bolt

Product expert

Ezra is verantwoordelijk voor een deel van techniek en systeembeheer. En hij weet ontzettend veel van netwerkbeheer. Hij weet precies welke software geschikt is voor jouw bedrijf.

Denise Kluin

Denise Kluin

Stagiaire

Onze leergierige stagiaire voor de periode februari 2024 tot juni 2024.

De praktijk wijst uit

Ervaringen van onze klanten

Logo

Sinds enkele jaren werken we samen met Corvex. Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn. Zojuist een verhuizing achter de rug en dat ging qua ICT vlekkeloos. En als we hun hulp al nodig hebben dan staan ze direct klaar met adequate oplossingen. Het is gewoon een mooie club dat Corvex. En wat ook belangrijk is; ze zijn benaderbaar en bieden geen poespas. Aanrader!

Edwin van Zanten

Logo

Sinds 2019 hebben wij er voor gekozen om de ict-dienstverlening bij Corvex onder te brengen. Inmiddels werken we een aantal jaar samen met Corvex en kunnen we niet anders zeggen dat deze samenwerking ons prima bevalt. Sinds de overgang is ons systeem sneller, de digitale omgeving toegankelijker en de problemen nihil. We zijn uitermate content.

Joop Meijer

Logo

Corvex is een bedrijf dat begon met 2 jongens die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ondertussen zijn ze gegroeid tot een volwaardige ICT-partner voor SimmereN. Corvex heeft ontzettend veel kennis in huis en verhelpt alle ICT-problemen razendsnel. Van ons een 9.

Stefan van der Leij

Logo

Altijd tevreden over de diensten van Corvex. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en indien nodig staan ze snel op de stoep. Het zijn supervriendelijke mannen die problemen altijd vrolijk en met een vleugje humor benaderen.

Kelly Veninga