Ontzorgen op een persoonlijke en betrokken manier

Over ons

Wij ontzorgen het MKB met onze ICT-oplossingen op een persoonlijke en betrokken manier.

Hoe doen wij dat?

Persoonlijke en betrouwbare ICT hulp voor het MKB staat bij ons op nummer één. Je krijgt één vast contactpersoon, die op de hoogte is van al jouw ICT. Korte lijntjes, 24 uur per dag beschikbaar en we werken pro-actief.

Voor iedereen betaalbaar

Onze prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend. Wij bieden voordelige en scherp geprijsde oplossingen. Betaalbaar voor zzp’ers en grotere bedrijven. Zo werk je in een passende ICT-omgeving die aansluit op jouw behoeften.

Til jouw bedrijf naar een hoger ICT-niveau

Wil je weten hoe wij jou of jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen? Vraag een gratis adviesgesprek aan bij jou op locatie. We kijken dan samen naar de huidige ICT-situatie en kijken waar mogelijke kansen liggen. Met een goede ICT is bedrijfscontinuïteit gegarandeerd.

Geschiedenis

Corvex is opgericht in 2015 door Jeroen en Matteo. Waar we eerst naast onze studies klanten hielpen met kleine ICT problemen, zijn we inmiddels gegroeid naar een volwaardig ICT-bedrijf. We voeren sinds die tijd oplossingen uit voor kleine en grote bedrijven, de klant staat hierbij altijd centraal en wordt op een persoonlijke manier geholpen.

We ondersteunen onze klanten met systeembeheer, webdesign en zakelijke telefonie. We zijn een totaalaanbieder en helpen klanten bij elk ICT probleem. Of het nu gaat om het instellen van een office-pakket of om grotere issues, zoals het verbeteren van het netwerkbeheer.

Wil je meer weten over ons, heb je zin een kopje koffie en wil je ondersteuning?

Neem contact met ons op

  • Persoonlijk

    Jouw persoonlijke ICT-specialist direct aan de lijn.

  • Betrokken

    We denken met je mee om jouw ICT-probleem op te lossen.

  • Bereikbaar

    Altijd bereikbaar, voor een snelle en kwalitatieve oplossing.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

Persoonlijk en betrokken? Dat zeggen we wel, maar is dat ook echt zo? Bel ons of
vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek zelf hoe het is om met ons te werken!

Het team

Person

Jeroen Belt

Eigenaar

Jeroen moet je hebben als het gaat over systeembeheer van je werkplek. Jeroen weet alles van het technische gedeelte van jouw ICT. Daarnaast is hij samen met Matteo eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Corvex.

Person

Rick Dijk

Sales, service & support

Rick is onze topper op de support. Hij is vaak jouw eerste aanspreekpunt en helpt je waar hij kan. Hij is eindverantwoordelijk voor de helpdesk en verleent onze service elke dag weer met een glimlach van oor tot oor

Person

Matteo van der Does

Eigenaar

Met Matteo bespreek je alles over telefonie, systemen en websites. Neemt een groot deel van de managementtaken op zich en ondersteunt als vliegende keep in de techniek, administratie, inkoop en support

Person

Ezra Bolt

Product expert

Ezra is verantwoordelijk voor een deel van techniek en systeembeheer. Hij weet ontzettend veel van netwerk- en virusbeheer. Hij weet precies welke software geschikt is voor jouw bedrijf

Person

Misschien jij wel?

Stagiair(e)

Voor de komende stageperiode zijn wij nog op zoek naar een gemotiveerde MBO niveau 4 Expert IT systems and devices.

Hoe het in de praktijk gaat

Ervaringen van onze klanten

Logo

Sinds enkele jaren werken we samen met Corvex. Ik kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn. Zojuist een verhuizing achter de rug en dat ging qua ICT vlekkeloos. En als we hun hulp al nodig hebben dan staan ze direct klaar met adequate oplossingen. Het is gewoon een mooie club dat Corvex. En wat ook belangrijk is; ze zijn benaderbaar en bieden geen poespas. Aanrader!

Edwin van Zanten

Logo

Begin 2019 hebben wij er voor gekozen om de ict-dienstverlening bij Corvex onder te brengen. Inmiddels werken we een jaar samen met Corvex en kunnen we niet anders zeggen dat deze samenwerking ons prima bevalt. Sinds de overgang is ons systeem sneller, de digitale omgeving toegankelijker en de problemen nihil. We zijn uitermate content.

Joop Meijer

Logo

Corvex is een bedrijf dat begon met 2 jongens die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ondertussen zijn ze gegroeid tot een volwaardige ICT partner voor SimmereN. Corvex heeft ontzettend veel kennis in huis en verhelpt alle ICT problemen razendsnel. Van ons een 9.

Stefan van der Leij

Logo

Altijd tevreden over de diensten van Corvex. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en indien nodig staan ze snel op de stoep. Het zijn super vriendelijke mannen die problemen altijd vrolijk en met een vleugje humor benaderen.

Kelly Veninga