ICT-BEHEER
HET KLANTENPORTAAL
snel en duidelijk inzicht in jouw ICT

 Klantenportaal

Wij maken het onze klanten graag gemakkelijk. Met ons eigen klantenportaal heb je snel en duidelijk inzicht in jouw ICT. Dit klantenportaal hebben wij zelf op maat voor jou gebouwd en biedt verschillende functionaliteiten.

Functionaliteiten klantenportaal

Je kunt in ons klantenportaal verschillende onderdelen terugvinden. Wat vind je onder andere in ons portaal?

Lopende licenties
Facturen
Alle hulpvragen in de vorm van tickets
Contracten
Aantal computers en gebruikers
Beheer van je website

Het voordeel van ons klantenportaal is dat je in één oogopslag ziet hoe het met jouw ICT zit en of er nog actie nodig is. Daarnaast heb je een goed inzicht in de producten die jij afneemt en wanneer deze bijvoorbeeld weer verlengd moeten worden. Heb je een vraag of ooit een gesteld? Ook deze vragen in de vorm van tickets vind je terug in ons portaal.

Websitebeheer op een veilige manier

Neem je een website bij ons af? Dan kun je via ons portaal eenvoudig je website beheren en eventueel aanpassen. Doordat het beheer in een veilige omgeving zit, is je website minder kwetsbaar voor aanvallen van buitenaf. Dat maakt het een stuk fijner en veiliger om aan jouw website te sleutelen. Heb je hulp nodig? Dan kun je gemakkelijk via onze helpdesk hulp aanvragen.

Gemakkelijkheid staat voorop

Gemak staat voorop bij ons en we maken het jou dan ook graag gemakkelijk. Met een vast contactpersoon, een eigen klantenportaal en een duidelijk overzicht van de producten en diensten die jij bij ons afneemt is er nooit ergens onduidelijkheid over.

Wil je meer weten over onze ICT-oplossingen of onze werkwijze? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek aan. We komen graag langs om je te helpen met het realiseren van slimme oplossingen voor jouw specifieke probleem. Dit gesprek is altijd vrijblijvend.

Neem contact met ons op