Corvex ICT: persoonlijk, professioneel en proactief

Op zoek naar een ICT bedrijf in Groningen?

Zoek jij een ICT bedrijf in Groningen die de ICT van jouw bedrijf volledig voor je kan verzorgen? Corvex is jouw ICT-partner voor systeembeheer, netwerkbeheer, zakelijke telefonie en het bouwen en hosten van websites. Vanuit ons kantoor aan de Laan Corpus den Hoorn in Groningen-Zuid zorgen wij met slimme en innovatieve oplossingen ervoor dat de ICT van onze klanten perfect werkt.

Groningse nuchterheid

Noordelingen staan bekend om hun noordelijke nuchterheid: eerlijk, bescheiden en pragmatisch. En als Gronings ICT bedrijf zit deze mentaliteit in onze bedrijfscultuur verankerd. Wij staan bekend om onze praktische benadering van problemen en het vinden van haalbare oplossingen die werken in de echte wereld. Onze open en eerlijke communicatie maakt dat je altijd weet waar je aan toe bent: ons woord is ons woord en afspraak is afspraak. Op ons kun je rekenen, dat is zeker.

Onze klanten in en uit Groningen

In de regio Groningen werken we samen met verschillende bedrijven die hun ICT aan ons hebben toevertrouwd. Al meerdere jaren verzorgen wij de ICT voor onder andere Bouwbedrijf Tadema, Oosterpoort Opleidingen en Simmeren. Wil jij ook samenwerken met een ICT bedrijf dat jouw ICT op een persoonlijke en professionele wijze beheert? Lees hieronder meer over onze diensten of neem contact met ons op!

ICT Assen

Benieuwd naar wie wij zijn?

Persoonlijk en betrokken? Dat zeggen we wel, maar is dat ook echt zo? Bel ons of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek zelf hoe het is om met ons samen te werken!

Corvex ICT: persoonlijk, professioneel en proactief

Het persoonlijkste ICT bedrijf van Groningen

Ons team van ervaren ICT'ers werkt dagelijks met veel enthousiasme aan het optimaliseren van jouw IT. Dat doen wij op een persoonlijke en betrokken manier. Je hebt bij ons een persoonlijke ICT-adviseur die weet wat er speelt binnen jouw bedrijf. En onze helpdesk kent geen keuzemenu’s: je krijgt direct een ICT-specialist aan de lijn. Via onze 24/7-storingslijn kun je ons buiten werktijd bereiken als er problemen opgelost moeten worden die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. En lukt het ons niet om het probleem op afstand te verhelpen? Zet de koffie dan maar alvast klaar, want dan komen we bij je langs.

Wij zijn en blijven natuurlijk ICT’ers en daarom houden we van nieuwe snufjes. Als ICT bedrijf lopen wij dan ook voorop wanneer het gaat om het implementeren van nieuwe innovaties. Met de nieuwste systemen, software en netwerkoplossingen zorgen wij ervoor dat jij en de medewerkers van jouw bedrijf kunnen werken in een veilige, stabiele en snelle ICT-werkomgeving. Wij denken met je mee en voorzien jouw bedrijf van op maat gemaakte ICT-oplossingen waarmee je de processen binnen jouw organisatie kunt optimaliseren.

Microsoft 365-partner

Corvex is officieel Microsoft 365-partner. Wij regelen en coördineren zakelijke Microsoft-licenties en configureren de Microsoft-software, waar bijvoorbeeld Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive en SharePoint onder vallen. Ook andere software-oplossingen, zoals Adobe Acrobat en bedrijfseigen software kunnen wij voor je organiseren, installeren en beheren.

Corvex is een bedrijf dat begon met 2 jongens die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een volwaardige ICT-partner voor SimmereN. Corvex heeft ontzettend veel kennis in huis en verhelpt alle ICT-problemen razendsnel. Van ons een 9.

Stefan van der Leij

Onze dienstverlening in Groningen

Onze diensten in Groningen