Op zoek naar ICT-bedrijven in Groningen?

Als centraal ICT-aanspreekpunt kunnen wij helpen met al uw ICT-kwesties:

 • Gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf (mkb)
 • Beheer van uw computers en servers
 • Zakelijke telefonie (VoIP)
 • Wi-Fi, internet en andere netwerken
 • Websites maken en onderhouden
 • ICT-beveiliging en wetgeving


U kunt ook bellen naar: 050- 2100 262

Het persoonlijkste ICT-bedrijf van Groningen.

Speciaal voor het MKB

Corvex is gespecialiseerd in het leveren van ICT-diensten aan het midden- en kleinbedrijf. Dit ziet u terug in onze complete dienstverlening. Van het bouwen van uw website tot de volledige beheer van uw ICT-infrastructuur. Wij kunnen u op elk ICT-gebied ontzorgen.

Al uw ICT onder één dak.

Met ons brede scala aan goed verzorgde ICT-diensten kunnen wij u helpen bij elk ICT- of automatiseringsvraagstuk. Onze breed opgeleide experts zoeken graag samen met u naar de beste oplossing. Nooit meer van het kastje naar de muur!

Uw ICT beheersbaar en inzichtelijk.

Als klant van Corvex krijgt u toegang tot het Mijn Corvex web-portaal. ‘Mijn Corvex’ geeft u controle over uw gehele ICT-situatie; lopende abonnementen, apparaten, gebruikers en meer.

Persoonlijke en deskundige hulp.

Wanneer u een ICT-incident of -vraag heeft dan wilt u natuurlijk direct geholpen worden door een expert die uw bedrijf kent. Daarom heeft u bij Corvex altijd een vast contactpersoon die op de hoogte is van de ICT-situatie binnen uw bedrijf.

Wij werken onder andere voor

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Overzicht van onze diensten

Systeembeheer

Professionele verzorging van al uw computersystemen met continuïteit en veiligheid als belangrijke speerpunten.


continuïteit

De continuïteit van uw bedrijfsprocessen is sterk afhankelijk van uw ICT-infrastructuur. Onze oplossingen zorgen voor een stabiele werkomgeving.


Veiligheid

Uw data is kostbaar en datalekken kunnen grote gevolgen met zich meebrengen. Wij helpen u om de beveiliging van uw systemen op niveau te brengen, met de nieuwste beveiligingstechnieken.

Verder lezen

Systeembeheer

Trainingen

Wij bieden trainingen aan op het gebied van Windows, officesoftware en het veilig omgaan met gevoelige data. Voorkomen is beter dan genezen, daarom is het belangrijk dat iedereen die met ICT in aanraking komt goed weet wat hij of zij moet doen.

Verder lezen

Telefoon en Boeken

Zakelijke Telefonie

Met onze VoIP-telefonieoplossingen bent u altijd en overal bereikbaar. U kunt eenvoudig op uw browser instellen hoe u bereikbaar wilt zijn. De telefoon over laten gaan op meerdere toestellen? Belplannen of wachtrijen instellen? Met een aantal klikken is het geregeld.

Verder lezen
Websites

Websites en webapplicaties op maat gemaakt.

De website is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat de website er professioneel uit ziet en optimaal functioneert. Wij helpen u dit te realiseren en maken de websites passend in de huisstijl van uw bedrijf. Ook zorgen wij dat uw website optimaal te vinden is door zoekmachines (SEO).


 • Beheer zelf teksten en foto's
 • Voor PC, tablet en telefoon
 • Uw website op maat gemaakt
 • Persoonlijk advies
 • Zoekmachine optimalisatie
Verder lezen

Onze klanten vinden