ICT-BEHEER
DE HELPDESK
We staan direct voor je klaar

 Helpdesk

Wij zijn een compleetaanbieder en ontzorgen je graag in alle facetten van de ICT. Met onze ICT Helpdesk staan wij tijdens kantoortijden altijd direct voor je klaar. Daarnaast is onze storingslijn de gehele dag en nacht bereikbaar. Niet alleen voor vragen, maar ook voor storingen.

Altijd persoonlijk contact

Wij zijn het persoonlijkste ICT bedrijf van Groningen. Dit blijkt onder andere uit onze helpdesk. Wanneer je contact opneemt met onze helpdesk krijg je direct jouw persoonlijke contactpersoon aan de lijn. Hij weet alles over jouw bedrijf en de lijntjes zijn dus altijd kort. We lossen je problemen graag snel op.

Geen doorschakelmenu’s

Corvex werkt niet met doorschakelmenu’s en we staan direct voor je klaar om je hulp te bieden bij je ICT probleem. Of je nu wilt weten hoe je een bepaald programma moet installeren of de vraag iets ingewikkelder is: wij helpen je graag.

Storingslijn

Een storing kan jouw bedrijf veel tijd en dus ook geld kosten. Omdat een error of probleem op ieder moment kan voorkomen, is het mogelijk om gebruik te maken van onze helpdesk. Tijdens kantoortijden zijn we altijd voor u bereikbaar.

Via de storingslijn kunnen we u direct helpen met het bekijken en waarschijnlijk oplossen van het probleem. Of dit nu in het weekend, de avonduren of midden in de nacht is.

Neem contact met ons op