ICT-BEHEER
BACK-UP-DIENSTEN
Jouw bedrijfsdata veilig opgeslagen op meerdere locaties

 Back-up

Verlies of diefstal van je bedrijfsdata: het kan altijd voorkomen dat jij of een van je collega’s per ongeluk bestanden verwijderd, je computer, device of server crasht, of je bedrijfsdata wordt gegijzeld met randsomeware. Dit kan grote gevolgen hebben voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen en veel financiële schade veroorzaken. Met de back-upmogelijkheden van Corvex kun je deze problemen voorkomen. Wij maken regelmatige back-ups van jouw bedrijfsdata, zodat we je bestanden altijd kunnen terughalen.

Betrouwbare back-ups

Met de betrouwbare back-up-mogelijkheden van Corvex weet je zeker dat jouw bestanden veilig op meerdere locaties staan opgeslagen en continu worden ververst. Afhankelijk van jouw keuze kan dit iedere 24 uur of zelfs elke seconde. Daarnaast bewaken wij onze back-up-diensten 24 uur per dag. We controleren de continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van de back-ups, zodat als er iets misgaat, we altijd een actuele database van je bestanden kunnen terugplaatsen.

Onze back-up-diensten

Wij bieden een breed pakket aan back-up-oplossingen die aansluiten bij de IT-infrastructuur van jouw organisatie. Van back-ups voor zzp’ers tot mkb’ers en van back-ups voor veel en/of grote bestanden tot extra beveiligde back-upmogelijkheden. Bij Corvex hebben we altijd een oplossing die past bij jouw bedrijfsvoering. En via ons klantenportaal heb je altijd inzicht in de gebruikte en benodigde back-upruimte.

Wil jij ook de zekerheid dat jouw waardevolle bedrijfsgegevens altijd beschikbaar blijven, wat er ook gebeurt? Kies voor een back-up-mogelijkheid van Corvex. Dan kun je na een calamiteit altijd snel weer verder waar je gebleven was. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het veiligstellen van jouw data.

Neem contact met ons op