ICT-BEHEER
DE BACK-UP
Je bestanden veilig opgeslagen op meerdere locatie

 Back-up

Met back-up realiseer je 24/7 toegang tot jouw bestanden. Niet is zo vervelend als bij netwerkproblemen je bestanden verliezen. Wil je de zekerheid hebben dat je bestanden veilig opgeslagen zijn op meerdere locaties en snel weer verder kunnen na een crash? Wij bieden hiervoor de juiste tools en mogelijkheden.

Betrouwbare back-up

Hoe vervelend is het wanneer je computer crasht, je al je werk kwijt bent. Met ons betrouwbare back-up mogelijkheden weet je zeker dat jouw bestanden veilig staan opgeslagen en continu worden geupdate. Met de back-up oplossingen van Corvex zorg je ervoor dat jouw bestanden op meerdere locaties zijn opgeslagen en werk nooit verloren gaat.

Wanneer je veel grote en belangrijke bestanden hebt binnen het bedrijf is een back-up noodzakelijk. Wij zien vaak klanten met een ontoereikende back-up. Wanneer er iets misgaat kan dit voor vervelende problemen zorgen.

Onze back-up diensten worden 24 uur per dag bewaakt. We controleren de kwaliteit van de back-up en kijk naar de betrouwbaarheid van jouw back-ups. Zodat, wanneer er iets mis gaat, je altijd bij een actuele database van je bestanden kunt.

Breed scala aan mogelijkheden

Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om goede back-ups. Wij hebben back-ups voor bedrijven met veel grote bestanden, maar ook extra beveiligde back-up mogelijkheden. Uiteraard zijn alle back-ups beveiligd en deze worden telkens door ons in de gaten gehouden. Ook heb je bij Corvex altijd inzicht in jouw gebruikte en benodigde ruimte aan back-up.

Daarnaast kunnen wij elke seconde of 24 uur een back-up maken van het computersysteem. Wanneer een computer onverhoopt crasht bent je de data niet kwijt, maar kun je gewoon weer verder waar je gebleven was.

Neem contact met ons op