WEBSITE
WEBHOSTING
Snelle en solide hosting van jouw website

Webhosting

De webhosting bepaalt mede de snelheid van je website. Het is dan ook belangrijk dat webhosting op een snel platform wordt uitgevoerd. Snelheid is niet alles. Ook de veiligheid van de hostingpartij is van belang. Je wilt immers niet dat je website gehackt wordt of nog erger van de radar verdwijnt.

Corvex heeft een betrouwbaar platform beschikbaar, die snelle en solide hosting realiseert. Zo voorkomen we dat websites niet bereikbaar zijn of te langzaam zijn om hoog te scoren in Google. We bieden onze klanten een uptime garantie aan. Dit is de mate waarin de website online is, uitgedrukt in procenten. Zo heeft u de zekerheid dat u website nooit te lang offline is.

Snelle webhosting

De snelheid van je webhosting is van belang voor je bezoekers en zoekmachines. De bezoekers van jouw website willen graag een snelle site, waarop ze direct kunnen vinden wat ze zoeken. Zoekmachines waarderen websites die sneller zijn en plaatsen deze hoger in de zoekresultaten. De juiste webhosting kan de snelheid van je website flink verbeteren. Het is dus ook raadzaam om hierin te investeren.

Veilige webhosting

Wanneer je je website laat hosten, wil je dat dit veilig gebeurt. Wij hebben veel ervaring in het hosten van de websites van onze klanten, hierdoor weten wij welke partij veilige hosting uitvoert en welke niet. Door te kiezen voor ons veilige platform zal je website beschermd zijn tegen cyberaanvallen en hackers.

Betrouwbare webhosting

Zoekmachines en gasten willen dat je website goed bereikbaar is. Gebeurt dit niet zal je daarop afgestraft worden. Een betrouwbare webhoster zorgt ervoor dat jouw website altijd bereikbaar is of dat er bij problemen een back-up beschikbaar is.

Zoals je ziet, het kiezen van een kwalitatieve hostingpartij is van belang voor de resultaten van je website. Doordat we verschillende hostingoplossingen bieden, kunnen wij altijd de best passende oplossing vinden voor jouw webhosting. Wanneer je advies nodig hebt over webhosting ondersteunen we je daar uiteraard ook graag in.

Neem contact met ons op