ICT-BEHEER
HET NETWERKBEHEER
Realiseren, onderhouden en beheren van een compleet bedrijfsnetwerk

  Netwerkbeheer

Corvex voert een compleet ICT-beheer uit. Het netwerkbeheer is daar een belangrijk onderdeel van. Het is voor bedrijven belangrijk dat netwerken veilig zijn en er onderling op een makkelijke manier met elkaar gecommuniceerd kan worden. Denk aan het versturen van bestanden en het delen van bestanden met elkaar. Daarnaast is van belang dat het netwerk veilig is en altijd beschikbaar en online is.

Wat is netwerkbeheer?

Netwerkbeheer is het realiseren, onderhouden en beheren van een compleet bedrijfsnetwerk. In een bedrijfsnetwerk zijn alle apparaten met elkaar verbonden via een stabiele wifi-omgeving. Door netwerkbeheer kun je altijd bij jouw gegevens die nodig zijn om jouw werk uit te voeren.

Werk je met meerdere computers op eenzelfde netwerk? Dan is het belangrijk dat het netwerk voldoende capaciteit en functionaliteit heeft. Wanneer dit niet het geval is gaat de productiviteit naar beneden. Een gebruiksvriendelijk en veilig netwerk zorgt dus voor een goede bedrijfscontinuïteit.

Netwerkbeheer-voordelen:

Altijd een veilig netwerk
Altijd beschikbaar
Onderling communiceren
24/7 afstandsbewaking
Altijd online zijn
Stabiele en snelle wifi met een groot bereik
Pro-actief beheer

Wil je meer weten over hoe jij jouw netwerkbeheer professioneler en veilig in kunt richten dan helpen wij je graag. Laat ons weten wat jij nodig hebt door een gratis adviesgesprek met ons te voeren.

Beheer op afstand

We beheren jouw netwerk op afstand. We brengen voor jouw bedrijf alle ICT processen in kaart en zorgen ervoor dat deze gemonitord worden. Met ons proactieve netwerkbeheer beheren wij 24 uur per dag op afstand jouw netwerk. We controleren op cyberaanvallen, beschikbaarheid en de capaciteit van de netwerken.

Op onze eigen server krijgen wij direct problemen te zien en vaak kunnen wij deze voorkomen. Doordat wij het probleem zien voordat jij hem zelf ziet, is het vaak al opgelost voordat je hem zelf zou hebben ontdekt. Je hebt dus geen omkijken meer naar je netwerkbeheer.

Hoe zorgen wij voor een veilig netwerk?

Zorgen dat alle onderdelen van jouw netwerk betrouwbaar en veilig zijn ingesteld
Wij brengen al jouw ICT processen in kaart en monitoren de processen
24/7 afstandsbewaking
Wij werken met betrouwbare partners
Door onze afstandsbewaking zijn problemen snel opgelost

Neem contact met ons op