Corvex ICT Professioneel ICT bedrijf in Assen gezocht?

Zoek jij een betrouwbare partner voor jouw ICT in Assen? Dan eindigt je zoektocht hier. Wij zijn meer dan alleen een ICT-bedrijf in omgeving Assen. Wij zijn een toegewijde partner die met je meedenkt, persoonlijke en betrokken ondersteuning biedt en samen met jou werkt aan succes.

Uw ICT bedrijf in Assen

Wij werken dagelijks met veel enthousiasme aan het optimaliseren van jouw IT. Ons betrokken team weet precies wat er binnen jouw bedrijf speelt. Bij ons geen doorschakelmenu’s: je krijgt direct een specialist aan de lijn. Met onze 24/7 storingslijn zorgen we, bij problemen, voor een snelle oplossing.

Uitgebreide technologische kennis

Het team van Corvex bestaat uit IT-professionals met uitgebreide technologische kennis over de nieuwste ontwikkelingen in de sector. Of het nu gaat om netwerkbeheer, cloudoplossingen of geschikte software, ons team heeft de juiste ervaring om jouw bedrijf te ondersteunen met geavanceerde technologie. Ook helpen we je met webhosting of zakelijke telefonie. We gaan verder dan het leveren van de standaard. We bieden op maat gemaakte oplossingen, die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Persoonlijke en vriendelijke ondersteuning

Als jouw partner in ICT werken we graag proactief met je samen. We houden rekening met de toekomstige behoeften van jouw bedrijf en we voorzien je van strategisch advies op basis van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector.

Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu een vraag hebt, hulp nodig hebt bij een probleem of advies wilt over nieuwe mogelijkheden.

Microsoft 365 partner

Corvex is officieel partner van Microsoft 365. Dit houdt in dat we de zakelijke Microsoft Office pakketten inregelen, waar bijvoorbeeld Teams, Outlook, Word, Excel en Powerpoint onder vallen. Ook andere software-oplossingen, zoals Adobe, kunnen wij voor jou optimaliseren.

Klanten in omgeving Assen

In de regio Assen werken we samen met verschillende klanten. We realiseerden onder andere mooie projecten voor Citeg en Oosterpoort. Wil jij meer weten over onze mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.

martinitoren

Altijd tevreden over de diensten van Corvex. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en indien nodig staan ze snel op de stoep. Het zijn super vriendelijke mannen die problemen altijd vrolijk en met een vleugje humor benaderen.

Kelly Veninga