Corvex ICT: persoonlijk, professioneel en proactief

Op zoek naar een professioneel ICT-bedrijf in Assen?

Zoek jij in Assen een betrouwbare partner die al jouw ICT-zaken voor je kan verzorgen? Dan eindigt je zoektocht hier. Corvex is jouw ICT-partner in omgeving Assen die systeembeheer, netwerkbeheer, zakelijke telefonie en het bouwen en hosten van websites voor je kan verzorgen. Wij zijn jouw externe ICT-afdeling die met je meedenkt, persoonlijke en betrokken ondersteuning biedt en samen met jou werkt aan het succes van jouw organisatie.

Corvex: het persoonlijkste ICT-bedrijf van Assen

Bij Corvex werken we dagelijks met veel plezier aan het inrichten, beheren en optimaliseren van de IT van onze klanten. En dat doen we ook graag voor jouw organisatie! Als jouw ICT-partner werken we graag proactief met je samen. Ons hechte en betrokken team staat altijd voor je klaar. Of je nu een vraag hebt, hulp nodig hebt bij een probleem of advies wilt over nieuwe mogelijkheden.

Je hebt bij ons een persoonlijke ICT-adviseur die weet wat er speelt binnen jouw bedrijf. Onze helpdesk kent geen keuzemenu’s: je krijgt direct een van onze ICT-specialisten aan de lijn. En met onze 24/7-storingslijn ben je ook buiten kantooruren verzekerd van een snelle oplossing bij ICT-problemen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten. En lukt het ons niet om het probleem op afstand te verhelpen? Zet de koffie dan maar vast klaar, want dan komen we bij je langs.

Neem contact met ons op
ICT Assen

Benieuwd naar wie wij zijn?

Persoonlijk en betrokken? Dat zeggen we wel, maar is dat ook echt zo? Bel ons of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en ontdek zelf hoe het is om met ons samen te werken!

Noordelijke nuchterheid

Noordelingen staan bekend om hun noordelijke nuchterheid: eerlijk, bescheiden en pragmatisch. En als noordelijk ICT bedrijf zit deze mentaliteit in onze bedrijfscultuur verankerd. Wij staan bekend om onze praktische benadering van problemen en het vinden van haalbare oplossingen die werken in de echte wereld. Onze open en eerlijke communicatie maakt dat je altijd weet je waar je aan toe bent: ons woord is ons woord en afspraak is afspraak (al zijn wij bekend met het ‘Drents kwartiertje’). Spreekt dit jou ook aan? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitgebreide kennis en ervaring

Het team van Corvex bestaat uit IT-specialisten met kennis over de nieuwste ontwikkelingen en trends in ons vakgebied. Of het nu gaat om systeembeheer, netwerkbeheer, cloudoplossingen of bedrijfsspecifieke software, wij hebben de kennis en ervaring om jouw bedrijf te adviseren en ondersteunen met de nieuwste en meest passende ICT-oplossingen. Ook helpen we je graag bij het ontwikkelen van websites, webhosting en zakelijke telefonie. Of je nu zzp’er of mkb’er bent, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften en het budget van jouw bedrijf.

Microsoft 365-partner

Corvex is officieel Microsoft 365-partner. Wij regelen en coördineren zakelijke Microsoft-licenties en configureren de Microsoft-software, waar bijvoorbeeld Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneDrive en SharePoint onder vallen. Ook andere software-oplossingen, zoals Adobe Acrobat en bedrijfseigen software kunnen wij voor je organiseren, installeren en beheren. Wij zorgen ervoor dat jij en de medewerkers van jouw bedrijf kunnen werken in een veilige, functionele en snelle ICT-werkomgeving.

Onze klanten in Assen

In de regio Assen hebben verschillende klanten hun ICT aan ons toevertrouwd. We werken onder andere samen met Adviesbureau Citeg, Ingenieursbureau Redworx, Tekstredactiebureau T+T en Oosterpoort Opleidingen. Wil jij meer weten over onze mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het bereiken van jouw doelen. Samen bouwen we aan de succesvolle toekomst van jouw bedrijf.

Onze dienstverlening in Assen

Onze diensten in Assen