ICT-BEHEER
DE BEVEILIGING
Altijd je gegevens veilig opslaan en gebruiken

 Beveiliging

Een veilige werkomgeving is niet alleen in de offline wereld belangrijk. Juist online is werken in een beveiligde ICT omgeving noodzakelijk. Corvex helpt klanten bij het realiseren en monitoren van ICT beveiliging. Zo zorgen we ervoor dat gevoelige gegevens niet op straat komen te liggen.

ICT Beveiliging uitbesteden aan Corvex

Een veilige werkplek staat bij ons bovenaan het prioriteitenlijstje. Door gebruik te maken van firewalls, antivirus en versleuteling zorgen wij dat jij jouw gegevens veilig kunt opslaan en gebruiken. Je wilt er niet aan denken wat er gebeurt als belangrijke data in handen komt van verkeerde personen.

We adviseren jou graag hoe jij jouw werkplek zo veilig mogelijk in kunt richten. Of je nu alleen werkt of met meerdere personen: wij hebben ICT beveiliging beschikbaar.

Een veilige ICT omgeving

Het is erg belangrijk dat de gehele ICT-omgeving veilig is. Systemen en netwerken zijn continu in beweging: er worden updates en back-ups uitgevoerd. Het is van belang dat bedrijfsinformatie en klantgegevens zo veilig mogelijk zijn opgeslagen. Je wilt immers niet dat deze gegevens kunnen lekken. Wij zorgen ervoor dat deze omgeving zo veilig mogelijk is.

Corvex is een betrouwbare partner als het gaat om beveiliging. We werken met een 24/7 afstandsbewaking, waarbij we u systemen automatisch op honderden punten controleren. Door deze monitoring krijgen wij direct een alert wanneer er zich een probleem voordoet. Denk hierbij aan een harde schijf die kapot kan gaan, maar ook wanneer er een virus in jouw computer dreigt te kruipen.

24 uur per dag en 7 dagen per week monitoren van systemen
Automatische controle op virussen en hackers
Persoonlijk advies voor jouw situatie
Versleuteling van data

Neem contact met ons op