Altijd bereikbaar met VOIP van Corvex

Zakelijke telefonie

Zakelijke telefonie via een internetverbinding, ook wel bekend als VoIP, is betrouwbaar, stabiel en biedt ontzettend veel mogelijkheden. Met onze oplossingen voor zakelijke telefonie via VoIP kun je onbeperkt bellen en gebeld worden en ben je altijd en overal bereikbaar. Wij zijn gecertificeerd VoIP-reseller en zorgen ervoor dat de zakelijke telefonie binnen jouw bedrijf op professionele wijze verloopt.

Flexibiliteit met zakelijke telefonie via VOIP

In de dynamische wereld van nu is goed bereikbaar zijn belangrijk voor het succes van je organisatie. Met onze oplossingen voor zakelijke telefonie kun je efficiënter communiceren en daardoor de samenwerking binnen je bedrijf verbeteren. VoIP-telefonie van Corvex biedt veel functionaliteiten, waaronder:

Belgroepen

Bepaal welke telefoons overgaan wanneer er wordt gebeld.

Click-to-Dial

Start met één simpele muisklik een telefoongesprek.

Wachtrij

Zet bellers in de wachtrij met een begeleidend wachtmuziekje.

Doorverbinden

Verbind een beller door naar een collega met één druk op de knop.

Keuzemenu

Schakel bellers snel en eenvoudig door naar de juiste persoon of afdeling.

Gespreksopname

Luister gesprekken op een gemakkelijke manier terug.

ICT-systeembeheer

Je zakelijke telefonie regelen via Corvex?

Altijd en overal bereibaar zijn? Of soms even helemaal niet?! Het kan met de zakelijke telefonie-oplossingen van Corvex.

Zakelijke telefonie van Corvex

Waarom je kiest voor
zakelijke telefonie

Flexibel

VoIP-telefonie is flexibel. We kunnen alle onderdelen op maat instellen. Bellers kunnen in de wacht worden gezet of worden doorgeschakeld. Belt er nog iemand? Geen probleem: je kunt meerdere gesprekken tegelijk aannemen. En is iemand afwezig of veranderen de openingstijden? De basis-instellingen kun je eenvoudig zelf aanpassen via een website. Ons VoIP-systeem kan dus eenvoudig meegroeien met en aangepast worden aan de behoeften van jouw bedrijf.

Duidelijke prijs

Zakelijke telefonie is voordeliger dan traditioneel bellen en biedt meer mogelijkheden. Je kiest welke functionaliteiten je wilt gebruiken en je betaalt een vast bedrag per maand per gebruiker.

App voor mobiel

Onderweg bellen met het vaste zakelijke telefoonnummer? Met onze makkelijke app voor iOS en Android stel je dit zelf eenvoudig in. Andersom is ook mogelijk: je ontvangt inkomende gesprekken van de vaste lijn op je mobiel.

Altijd bereikbaar

Waar je ook werkt: op kantoor, thuis of op locatie, zakelijke telefonie kunnen we zo instellen dat je altijd bereikbaar bent. Uiteraard op één van de meest betrouwbare en stabiele netwerken van Nederland.