ICT-BEHEER
DE AFSTANDSBEWAKING
Problemen verhelpen voordat je ze zelf merkt

 Afstandsbewaking

Door onze monitoring zorgen wij ervoor dat gegevens en data continu in de gaten worden gehouden. Wij snappen dat jij de tijd zelf niet hebt om 24 uur per dag op jouw ICT te letten. Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres: wij hebben de beschikbare tools hiervoor wel.

Continue monitoring

Wij hebben meerdere systemen waarop wij jouw ICT iedere seconde in de gaten houden. Deze systemen zijn zo ingesteld dat ze eenvoudig en centraal op afstand bewaakt kunnen worden. Dit wordt ook wel afstandsbewaking genoemd.

Problemen worden proactief verholpen

Doordat wij alerts krijgen bij mogelijke problemen of zelfs al bij signalering van aankomende problemen, kunnen wij deze vaak verhelpen voordat je ze zelf merkt. De gezondheid van je computersystemen zijn essentieel voor de voortgang van je bedrijf.

Door middel van onze pro actief beheer komt het bijna nooit voor dat je zelf iets merkt van computerproblemen. Mocht er zich toch een probleem voordoen, zorgen wij er zelf voor dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Je hebt dus geen omkijken meer naar je ICT.

Afstandsbewaking op duizenden factoren

De systemen worden op duizenden factoren door ons in de gaten gehouden. Door gebruik te maken van afstandsbewaking signaleren wij problemen direct. Denk bijvoorbeeld aan een mogelijk virus of een computer die door te lang aan staan oververhit raakt. Onze bewaking houdt digitale inbraken, virussen en storingen tegen en voorkomt mogelijk kostbare ICT problemen.

24/7 in de gaten gehouden

Wij houden jouw ICT altijd in de gaten en beheren deze proactief. Wil je graag meer informatie over onze monitoring of ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan snel eens contact met ons op.

Neem contact met ons op