ICT-BEHEER
AFSTANDSBEWAKING
Corvex verhelpt ICT-problemen voordat je ze opmerkt

 Afstandsbewaking

Bij Corvex houden wij de ICT-systemen en netwerken van onze klanten 24 uur per dag in de gaten. Met onze innovatieve systemen monitoren wij op afstand de status van de ICT binnen jouw bedrijf van minuut tot minuut. Dit noemen wij ook wel afstandsbewaking.

Proactieve aanpak

ICT-problemen kunnen de continuïteit van de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie in gevaar brengen. Doordat wij alerts krijgen bij problemen of zelfs al bij de signalering van aankomende problemen, kunnen wij deze kwesties vaak al verhelpen voordat je ze zelf opmerkt. Trage internet- of wifiverbindingen, overbelaste netwerken, virussen, storingen of cyberaanvallen. Wij zijn er als de kippen bij om problemen voor te zijn of op te lossen.

Door ons proactief beheer komt het bijna nooit voor dat je iets merkt van ICT-problemen. Doet er zich toch een probleem voor, dan zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. Je bent bij ons dus verzekerd van een maximale uptime.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze 24/7-afstandsbewaking? Of ben je geïnteresseerd in onze andere mogelijkheden op ICT-gebied voor jouw bedrijf? Neem dan snel contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact met ons op