WEBSITE
SEO & ONLINE MARKETING
Verbeter de zichtbaarheid van jouw bedrijf met online marketing en SEO

SEO & Online marketing

Wil jij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf verbeteren? Wil jij meer bezoekers naar je website trekken en de conversie verhogen? Corvex helpt je graag met online marketing en SEO. Daarmee verhogen wij de positie van jouw website in de zoekmachineresultaten en de conversie op jouw website.

Online zichtbaarheid is in het huidige digitale tijdperk belangrijk voor het succes van je bedrijf. Consumenten brengen steeds meer tijd online door en zoekmachines zijn vaak de eerste stap in het aankoopproces. Om de online zichtbaarheid te vergroten is online marketing van belang. Online marketing omvat strategieën en technieken om je merk, producten of diensten onder de aandacht te brengen via digitale kanalen. Corvex helpt je graag bij het inzetten van de verschillende online marketingstrategieën.

Search Engine Optimization (SEO)

Een belangrijk onderdeel van online marketing is SEO, de afkorting van Search Engine Optimization, ofwel zoekmachineoptimalisatie. SEO is een verzameling van technieken die ervoor zorgen dat de je website hoger in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo wordt getoond. Een hogere positie leidt tot een betere zichtbaarheid, meer bezoekers en een hogere conversie.

Voor zoekmachines is het belangrijk dat zij snel een relevant antwoord kunnen bieden op de zoekvraag van hun bezoekers. Door je website te optimaliseren met relevante zoekwoorden en het verbeteren van factoren zoals de laadsnelheid, responsabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit van de content, waarderen zoekmachines je website meer en kom je op een hogere positie in hun zoekresultaten te staan. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer naar je website en uiteindelijk tot meer leads en klanten. Corvex kan jouw website optimaliseren op deze kenmerken.

Google Ads

Google Ads is een online advertentieplatform waarmee je betaalde advertenties kunt maken op basis van zoekwoorden die relevant zijn voor je doelgroep. Je kunt daarbij targetingopties instellen om je advertenties te richten op specifieke locaties, demografische gegevens, interesses en het zoekgedrag van gebruikers. De advertenties worden onder andere weergegeven op de zoekresultatenpagina's van Google.

Met Google Ads kun je ook de prestaties van je advertenties volgen. Zo optimaliseer je je advertenties eenvoudig om je doelstellingen te bereiken, zoals het genereren van leads, het verhogen van websiteverkeer of het stimuleren van online verkoop. Corvex helpt je graag bij het opstellen van gerichte Google Ads-campagnes, zodat jij je doelgroep effectief bereikt.

Social Media Marketing

Ook socialmediamarketing biedt verschillende mogelijkheden. Denk aan marketing via Facebook, Instagram of Tiktok, maar ook adverteren via socialmediakanalen is mogelijk. Deze vorm van online marketing zorgt voor betere zichtbaarheid onder betrokken socialmediagebruikers, die sneller terugkeren naar jouw website of webwinkel. Corvex ondersteunt je graag bij het opstellen van socialmediacampagnes.

Hulp nodig bij je SEO of online marketing?

Wil je meer weten over onze hulp bij op opzetten van effectieve online marketingcampagnes of het verhogen van je positie in de zoekmachineresultaten? Onze ervaren digitale marketeers en SEO-specialisten staan klaar om je te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte online marketingstrategieën die zijn afgestemd op de doelstellingen van jouw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op