WEBSITE
SEO & ONLINE MARKETING
Zorg ervoor dat jouw website gevonden wordt door relevante bezoekers

SEO & Online Marketing

Wanneer je online zichtbaar wilt zijn is het slim om online marketing in te zetten. Een groot onderdeel van online marketing is SEO, de afkorting van Search Engine Optimization. SEO, in het Nederlands zoekmachine optimalisatie, is een verzameling van technieken die ervoor zorgen dat de je website beter vindbaar is in zoekmachines, zoals Google. Een betere vindbaarheid resulteert in meer bezoekers en meer verkopen. Corvex ondersteunt je hier graag bij.

Er zijn nog veel meer vormen van online marketing, zoals Adwords en Social Media Marketing. Al deze onderdelen zorgen ervoor dat jouw website gevonden wordt door relevante bezoekers, die uiteindelijk resulteren in verkoop. We vertellen je hieronder graag meer over de verschillende mogelijkheden bij ons wat betreft online marketing.

Search Engine Optimization

SEO helpt je om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. De techniek van je website is een belangrijk onderdeel voor het vindbaar zijn in zoekmachines. Hoe sneller een zoekmachine je website kan inladen, hoe beter. Daarnaast speelt ook mee of je website geschikt is voor mobiel. Meer dan de helft van alle zoekopdrachten wordt namelijk gedaan op mobiel.

Zoekmachines vinden hun bezoekers het belangrijkst en willen hun een snel antwoord bieden op de zoekvraag. Doordat wij weten wat zoekmachines willen, kunnen wij jouw website optimaliseren voor deze factoren. We zorgen ervoor dat de resultaten meetbaar zijn, zodat je direct ziet wat de invloed van zoekmachine optimalisatie is.

Google Adwords

Waar SEO een gratis vorm van online marketing is, is Google Adwords dit niet. Door advertentiebudget te gebruiken kan Google jouw website boven de organische (niet geadverteerde) zoekresultaten plaatsen. We ondersteunen je graag met de juiste Adwords Campagnes, zodat jouw bedrijf resultaten gaat boeken.

Social Media Marketing

Met Social Media Marketing zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan Facebook en Instagram marketing, maar ook adverteren is mogelijk op de social media. Deze vorm van online marketing zorgt voor betrokken bezoekers, die sneller terugkeren naar jouw website of webwinkel. Corvex ondersteunt je graag hierbij.

Hulp nodig bij je SEO of Online Marketing?

Weten wat onze op maat gemaakte mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of meer informatie nodig? We komen graag langs voor een oriënterend gesprek.

Neem contact met ons op