Ontwikkeling en hosting van professionele websites in Groningen

Website

Wil jij een website laten maken door het persoonlijkste ICT-bedrijf van Groningen? Of ben je op zoek naar snelle webhosting? Corvex biedt het complete pakket! Wij bouwen stijlvolle websites die hoog scoren in de zoekmachines én wij bieden stabiele hosting van jouw website op ons veilige hostingplatform.

Een nieuwe website of webhosting?

Onze kennis van websiteontwikkeling, SEO en webhosting zetten wij graag in om de online zichtbaarheid van jouw organisatie te vergroten, zodat jij jouw digitale doelen kunt bereiken. Wil jij een stijlvolle website laten ontwikkelen die jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring biedt? En/of wil je jouw website hosten op het stabiele en veilige hostingplatform van Corvex? Neem dan snel contact op met onze gespecialiseerde webdevelopers.

Neem contact met ons op

Website beheer

Web-ontwikkeling

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Het moet de identiteit van jouw organisatie uitdragen en de unieke voordelen en kenmerken van je bedrijf benadrukken. Samen met Corvex breng je al jouw creatieve ideeën tot leven. Met een doordachte branding, aantrekkelijke visuele elementen en duidelijke communicatie laat je de bezoekers zien waarom zij voor de producten en/of diensten van jouw organisatie moeten kiezen.

SEO-optimalisatie

Naast webdesign is Corvex ook gespecialiseerd in de technische aspecten van een website. Met verschillende technieken en strategieën bouwen wij websites die snel, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn en daarom hoog scoren in de zoekmachines zoals Google en Bing. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Daarnaast zijn onze ontwerpen responsive, wat betekent dat ze op zowel laptops, tablets als smartphones perfect worden weergegeven.

Webhosting

In de digitale wereld van vandaag is de online aanwezigheid van je bedrijf onmisbaar geworden. Een stabiele en betrouwbare website is de basis om een goede online interactie met je bezoekers mogelijk te maken. Met webhosting maken wij jouw website toegankelijk voor bezoekers via het internet. Wij hosten jouw website op snelle en veilige servers waardoor wij een maximale uptime en optimale prestaties kunnen garanderen.

Onze services vanuit Groningen

Websites bij Corvex

Wij ontwikkelen websites op maat die voor elk bedrijf betaalbaar zijn. Door ons gemaakte websites, maar ook bestaande websites, kunnen wij hosten op ons betrouwbare hostingplatform. Wij zorgen voor een technisch snelle en goede website die is geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Webhosting

Wij hosten jouw website betrouwbaar, veilig en snel.

Lees meer

Website laten maken

Wij maken websites op maat, voor kleine en grote bedrijven.

Lees meer

SEO & Online marketing

Wij laten jouw website scoren in de zoekmachines.

Lees meer