WEBSITE
WEBSITE LATEN MAKEN
Professionele en uitstekende website, geschikt voor computer, tablet en mobiel

Website laten maken

Je hebt een bedrijf of idee en wilt hierbij een passende website laten maken. Corvex realiseert websites op maat, geheel naar wens van de klant. Of het nu gaat om een one-page website of een website met meerdere landingspagina’s. Ook voor op maat gemaakt webapplicaties kunt u bij ons terecht. Wij ontwikkelen samen met jou een professionele en uitstekende website, geschikt voor computer, tablet en mobiel.

Hoe gaan wij te werk?

We komen langs om de eisen en wensen te bespreken en realiseren op basis daarvan een website die perfect bij jou of jouw bedrijf past. Wij zijn een full service ICT-bedrijf en kunnen naast de techniek ook de juiste teksten en foto’s leveren. Verder kun wij de realisatie van je website koppelen met een uitgebreid SEO pakket.

Website op maat

Wij werken altijd op maat. Na een kennismakingsgesprekken ontwerpen wij een website die gestructureerd en uitstekend in elkaar zit. Deze kunnen we indien gewenst ook beheren en hosten. Zo is er één centraal aanspreekpunt voor jouw website.

Of je nou alleen een website door ons wilt laten ontwikkelen of meer: we helpen je graag. Hieronder vind je al onze mogelijkheden:

Laten maken van een website die geschikt is voor computer, tablet en telefoon
Compleet SEO pakket, die een hoge positie in Google realiseert
Webhosting
Websitebeheer
Content mogelijkheden:
     Teksten
     Fotografie
Neem contact met ons op